Kom og hør: Effektiviser din træning med WATT

Mandag den 1. maj 2017 afholder DGI et lille foredrag om Watt og hvad vi som cykelrytter (race og MTB)  kan anvende det til.

Bliv klogere på grundelementerne i watt træning og forstå betydningen af dette i forhold til din træning.

Watt-baseret træning er et stærkt redskab for den nysgerrige cykelrytter, recipe der gerne vil være klogere om og på sig selv

Er man villig til at investere tiden i at forstå wattmåleren og de informationer den samler, ligger der for ryttere på alle niveauer et stort potentiale for forbedring.

Det kræver, at man sætter sig ind i arbejdsredskabet wattmåleren og får forståelse for watttræning.

Det hele fortalt på vestjysk, så alle kan forstå alle de nye begreber.

Efter aftenens program kan du sætte dig direkte på cyklen og omsætte din teoretiske viden til praksis.

Praktisk Info:

Arrangementet er for medlemmer af Varde Cykelklub

Hvornår: Mandag d. 1. maj 2017 kl. 19:00 – 21:00
Sted: VCK klubhuset kl. 19:00

Tilmelding senest den 28. april til Jens Maegaard på sms 29906131 eller mail landevej@vardecykelklub.dk

Mv

Jens Maegaard