FLAMMEN MTB LIGA & HVIDBJERG STRAND MTB RACE DEN 17. & 18. JUNI

juni 7, 2017 Webmaster

Flammen Ligaen 2017 kom godt i gang med to meget forskellige april løb i København. Efter en længere maj pause, så er vi ved at gøre klar til endnu en afdeling, som denne gang afholdes i Varde.

Det er nok kendt af de fleste, at vi afholder løbet efter en lidt anden tidsplan end de første to afdelinger, da B&U teknikøvelserne ikke indgik for alle afdelinger i den tidlige Liga planlægning. Derfor greb vi chancen for at afholde en kompakt intensiv dag med alle licensklasserne om søndagen, så vi forhåbentlig kan få god stemning og hep på ruten gennem hele dagen!

Programmet og alle informationer om Liga afdelingen i Varde finder du på http://mtbliga.dk/races/sramliga3-c2-varde

Har du ikke DCU licens, så kan du stadig deltage i hoved løbene via en en-dags licens og en leje chip. Du kan læse om fremgangsmåden under ovenstående link, og vi vil gerne opfordre alle, der har lidt fart på cyklen og lyst til en stor oplevelse, til at prøve en deltagelse i et Liga løb, hvor det er helt anderledes end at køre motionsløb. Her vil alle i klassen være nogenlunde jævnbyrdige, og vi ser en masse stillingsskift og små kampe gennem hele løbet.

Vi vil dog også meget gerne gøre lidt reklame for motionsløbet Hvidbjerg Strand MTB Race som afvikles Lørdag den 17/6 kl. 14.00 hvor alle motionsryttere kan deltage uden licens, men stadig køre den fulde UCI rute uden ændringer. Vi ved der er mange, som ikke er til licens og alt for skrap konkurrence, så derfor har vi i samarbejde med vores sponsor Hvidbjerg Strand arrangeret en motionsstart for Motion Herre (3 omgange = ca. 65 min) og Motion Damer (2 omgange = ca. 50 min). Vi har sat startgebyret meget lavt her i starten, og så stigende frem mod løbet, så det er en god ide at tilmelde sig nu. Tidtagningen til motionsløbet kører via klubbens eget Lap.io system, så har du en af de flade sko-chips, så kan du bruge den – ellers køber du en chip for kr. 100,00 via tilmeldingen. Du kan læse alt om løbet – og tilmelde dig via løbets egen eventside, som har: https://app.lap.io/event/2017-hvidbjerg-strand-mtb-race
– Der er også oprettet en licensklasse for både damer og herrer, så de DCU ryttere der gerne vil have en “race like” testkørsel af ruten lørdag kan anvende denne mulighed – elelrs er der åben for træning på ruten fra kl. 16 lørdag.

Vi har igen bygget nye sektioner på ruten og kombineret det hele på nye måder, så selvom grusgraven allerede er kendt for sit flow og super hurtige sektioner – det er alt sammen kun blevet bedre! Kom til Varde og deltag, og tag dine supportere med. Der er masser af fede steder at se cykelløb rundt på ruten, og hele området er meget kompakt!

Vi arrangere en lille uformel rutevisning på sporet torsdag den 8/6 kl. 18.30. Mødested er ved eventpladsen bag Nysø – kør efter Roustvej og Nysø – parker på p-pladsen og kør ned forbi søerne via grusvejen, så kommer du til græsplænen hvor vi samles. Vi kører præcis kl. 18:30 og der vises en omgang med moderat gas… Der vises hvor kort rute kortes af, men der laves ikke en decideres rutevisning på den korte rute.

Vi håber at se mange til en fedt weekend i Varde

Varde Cykelklub