Nyt klubtøj fra Marcello Bergamo

oktober 15, 2017 Webmaster

Vi er nu startet op på første bestillingsrunde af vores nye klubtøj. Konceptet er anderledes end det vi har i dag, idet tøjet fremover bestilles individuelt af hvert medlem via webshop.

Der vil således ikke være tøj på lager hos Varde Cykelklub til direkte udlevering.

Webshoppen vil være åben for bestilling ca. 14 dage 3-4 gange om året. Derefter vil det bestilte tøj blive sat i produktion og efterfølgende blive sendt direkte til modtageren. Forventet leveringstid vil fremgå for hver bestillings runde (forventeligt 6-8 uger)

• Det betyder at man skal være lidt fremsynet med hensyn til bestilling af nyt klubtøj.

I webshoppen vil man kunne se udvalget af klubtøj og en kort beskrivelse af modellerne.

I forbindelse med den første bestillingsrunde, vil der være mulighed for at vælge en ”startpakke” til reduceret pris, hvor klubben bidrager med tilskud,. da det er et stort ønske fra bestyrelsen at ALLE medlemmer prioriterer at kører løb fra 2018 det nye klubtøj. Licensrytterne skal i henhold til DCU reglerne være opmærksomme på at kun det nye design vil være godkendt til licens løb.

• Startpakken består af kortærmet trikot (trøje), korte BIB shorts og en vindvest.

Der kan vælges mellem 2 modeller af kortærmet trikot, model ”RACE” og model ”SPORTIVO”

RACE” er basistrøje og ”SPORTIVO” er den mere tætsiddende model i lidt tyndere stof. Derudover kan der som tidligere vælges herre eller dame model i BIB shorts. (Pakke 1 og pakke 3 = herre ; pakke 2 og pakke 4 = dame)

Link til webshop: http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order

Ved hver bestillingsrunde vil der være mulighed for at prøve størrelser inden bestilling.

Webshoppen vil være åben til 29. okt. 2017 med følgende muligheder for prøve størrelser og se modellerne:

• Mandag d. 16. okt. fra kl. 16 til 17
  • Tirsdag d. 17. okt. fra kl. 16.30 til 17.45
  • Onsdag d. 18. okt. fra kl. 16.30 til 17.30
  • Tirsdag d. 24. okt. fra kl. 16.30 til 17.45
  • Torsdag d. 26. okt. fra kl. 16.30 til 17.45
  • Lørdag d. 28. okt. fra kl. 12 til 14

PS: Mangler du aktuelt klubtøj, er der stadig en del på lager fra vores tidligere leverandør, og det sælges til nedsatte priser. – Det kan købes på ovennævnte tidspunkter.