B&U MTB For Alle – Unge fra 9 til 15 år. Vi mangler nye ryttere til gruppen

maj 2, 2018 Webmaster

Kære alle Varde Cykelklub medlemmer,

Varde Cykelklub tilbyder jo træning på mange forskellige niveauer, og nogle hold har tendens til at blive "udtyndet" når ryttere enten bliver "for gode" og rykker til næste niveau - eller for gamle og skal videre på andre hold.

Netop denne udfordring har vi lige nu på "B&U MTB for alle" holdet, hvor rigtig mange ryttere gennem efteråret og vinteren har besluttet sig for at køre licens cykelløb og derfor naturligt har flyttet til B&U Licens holdet.

I går (den 1. maj) kom der 5 ryttere til "B&U MTB for alle" træningen, og heraf er der to ryttere, som forespørger om de kan komme til prøvetræning på licens holdet. Det kan de naturligvis, hvis de ønsker at køre licensløb og forøge mængden af træning, som det kræver at følge Licens holdet.

Men der skal så tilgang til B&U for alle holdet for at vi kan opretholde vores "intro tilbud" til B&U ryttere. Derfor vil vi gerne opfordre ALLE medlemmer til at promote tilbuddet og hjælpe med at finde nogle unge mennesker, som kunne tænke sig at cykle mountainbike.
- Kan du endda tage dem under armen og tage med et par gange, så får de måske også en god oplevelse og bliver til en dedikeret cyklist!

Det er dog meget vigtig, at holde sig for øje, at tilbuddet ikke er "sport pasning" - det er faktisk reel cykeltræning vi laver. Så for at få fodfæste og blive glad på holdet, så skal man have en fungerende MTB cykel (behøver ikke være bling, bling - men skal virke på alle gear og kunne bremse), og man skal være indstillet på at træningen varer 2 timer, og at der er perioder undervejs, hvor der kan virke lidt anstrengende at følge med på transportstykkerne.

Håber denne ærlige beskrivelse vil virke efter hensigten, og I vil hjælpe med at der møder 5-10 nye unge ryttere op de kommende tirsdage kl. 17. Vi kører jo kun tirsdag og træningen er mellem 17 og 19.

Er der tvivl om noget, så kontakt gerne undertegnede, så bliver du 100% oplyst.

Ole Klemmensen,
fmd. MTB Udvalget Varde Cykelklub