Sommerafslutning, klubfest og tak for et fantastisk forår

juni 26, 2018 Webmaster

Tak for et rigtig godt forår i Varde Cykelklub, med masser af aktivitet på alle områderne i klubben.

Fantastisk vejr har givet os masser af dejlige træningsaftener og der er god søgning på alle de etablerede hold – både landevej og mountainbike. Det er tilmed lykkedes, at starte et meget velbesøgt MTB-D hold(cykelskole) op, som er blevet en kæmpe succes og har givet bedre dynamik på nogle af de andre MTB hold, som kører. Sidste melding er, at landevej A-holdet er ved at etablere sig igen. Lykkedes det, så er det bare “top dollar”

På lørdag den 30. juni kl. 12.15 holdes fælles sommerafslutning for HELE klubben – der serveres GRATIS grillpølser, brød, Cocio, Sydbank kildevand, sodavand og øl. Dagen startes kl. 10.00 med cykling på alle de respektive hold vi har – kaptajner og holdledere informerer også via FB trænings grupperne. Bak op og mød talstærkt frem minimum Varde Cykelklub tricos, så vi kan få nogle gode flotte klubfotos!

Bemærk: Vi har stadig lidt af det gamle klubtøj endnu – Vi holder sommerudsalg på alt “gammel model klubtøj” denne lørdag, så der gives 50% rabat mens grillen er tændt.

Lørdag den 27. oktober kl. 18.00 afholder vi klubfest for HELE klubben. Det er lykkedes at indgå aftaler på tværs af alle træningsgrupper og tage hensyn til diverse sæson planlægning, så vi håber alle vil bakke op med en tilmelding til en fantastisk klubfest. Læs mere og tilmeldt Jer på online systemet via Sportstiming. https://www.sportstiming.dk/event/5603

Ellers kan vi se tilbage på en fantastisk flot Shimano MTBLiga løb i Varde i starten af juni, og efterfølgende kæmpe succes til Danmarksmesterskaberne i MTB. Klubbens MTB ryttere er i en rivende udvikling, og hvor vi tidligere håbede på en podie placering i “ny og næ” via vores unge og “gamle” ryttere, så begynder vi nu at se at der laves flotte placeringer i mange forskellige klasser. Det er virkelig en sejr for klubben, de enkelte ryttere og en “kadeau” til alle trænere m.v. omkring  MTB afdelingen.

Landevejen kører også som “smurt” – det gode vejr har givet massiv fremmøde på de forskellige hold, og vi kan se tilbage på mange fine kilometer på de smalle dæk. Midt i juni afholdt klubben, for anden gang, Varde Classic, som er et kombinationsløb, hvor der køres måde landevejs motionsløb og et “fladbane” grusvejs løb på MTB. Der er stor konkurrence på landevejen når der skal arrangeres løb, så vi er ganske godt tilfredse med at der deltog ca. 200 i Varde Classic. Tak til de flinke folk, som hjalp med  at få det hele til at fungere.

Selv om vi holder sommerafslutning og den officielle træning altid ligger stille i juli, så trænes der stadig hele sommeren. Følg med på holdenes FB grupper, da det er her de daglige ting kommunikeres ud.

Efteråret kan kun blive en succes. Hold kæden stram og mød op med gode ben på lørdag og igen i august.

Varde Cykelklub