August bestillings runde for klubtøj

august 19, 2018 Webmaster

Så er der åben for august bestillingsrunden af klubtøj. Der er åben til 1. september for bestilling, således at vi kan forvente at tøjet leveres i oktober. Bemærk, at næste bestillingsrunde først er med forventet levering i medio marts 2019, så det du forventer at skulle bruge til vinteren samt tidlig opstart, det skal bestilles nu.

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 19/8. til 1/9 via følgende link til webshop:

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe, så følg m,ed der.

HUSK: Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker” bestående af en trøje, en vindvest og et par korte cykelbukser. Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

• Pakke 1, Alm. Race Trico, Vindvest og HERRE bukser
  • Pakke 2, Alm. Race Trico, Vindvest og DAME bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo Trico, Vindvest og HERRE bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo Trico, Vindvest og DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vi håber alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub