Sommerafslutning

september 14, 2018 Jens Maegaard

Tirsdag den 2. oktober 2018 slutter folketingets sommerferie, samme dag holder vi sommerafslutning for alle medlemmer i Varde Cykelklub “børn – voksne – landevej – mtb”.
Herefter hedder det vintertræning 🙂

Vanen tro vil Jytte & Co stå klar i klubhuset fra kl. 18:30 hvor der serveres lækre pålægskagemænd samt en vand/øl.

Vi opfordrer alle hold til at deltage, så vi kan få lidt løgn-historie på tværs af holdene. Og håber at de hold der ikke træner tirsdag, vil flytte træningen til tirsdag denne dag, samt landevejsholdene evt. vil starte træningen lidt tidligere end normalt, så alle kan nå en god tur på rammen og herefter deltage i fælles hygge i klubhuset på tværs af holdene.

Da vi jo har fået nyt klubtøj, vil vi gerne opfordre alle der har det, til at have det på denne dag, så vi kan se, om vi kan få taget et nyt fælles klubbillede. Det afhænger af, om det er lyst nok og vi er mange nok til det.

Vi ses!