The Epic Project – Foredrag med Thomas Bundgaard

december 15, 2018 Jens Maegaard

The Epic Project

Som medlem af Varde Cykelklub inviteres du til foredrag, og du må invitere en gæst med, og det er ganske GRATIS

Thomas Vestergaard Bundgaard der, sammen med Benjamin Justesen, gennemførte det store MTB race – Absa Cape Epic, vil den 12. marts 2019 dele ud af sine oplevelser og erfaringer fra verdens største MTB-etapeløb. Thomas vil  fortælle, hvordan en top 30 målsætning før racet blev vekslet til et resultat, der var langt bedre end forventet – nemlig en 11. plads ud af 700 hold!

En usædvanlig præstation af de to familiefædre der vakte opsigt, idet makkerparret på hver eneste etape lå langt fremme i feltet og kæmpede side om side med nogle af verdens bedste MTB-ryttere.

En indsats og placering som denne kostede blod, sved og tårer – og havde ikke været mulig, hvis ikke det havde været for et samarbejde helt i top.

Kom med helt tæt på når Thomas fortæller om racet, taktikken, op – og nedture, træningen frem mod racet, samarbejdet med Benjamin samt udfordringen ved at ligge i telt under hele etapeløbet.

Foredraget afholdes på Hotel Arnbjerg den 12. marts 2019.

• kl. 18:30 Dørene åbnes og I er velkommen til at finde en god plads
  • kl. 19:00 Velkomst
  • kl. 19:10 Foredraget starter
  • kl. 20:00 Pause – Hotel Arnbjerg serverer kage og kaffe/the
  • kl. 20:15 Foredraget fortsætter
  • kl. 22:00 slut (senest)

Foredraget afholdes i samarbejde mellem Agriteam Varde, Hotel Arnbjerg og Varde Cykelklub.

Du kan tilmelde dig her >> Tilmeld her <<.

Vel mødt!

Bestyrelsen i Varde Cykelklub