Kan man egentlig redde liv med et dækjern og et stykke ventilgummi?

december 19, 2018 Webmaster

Varde Cykelklub tilbyder gratis førstehjælpskursus for alle medlemmer

Ind imellem får vi nok alle den tanke "er vi klar til at tackle en nødsituation" hvor en rytter styrter til træning, eller hvor der er "harmonika styrt" med flere involveret - enten med synlige eller usynlige skader?

Vores (bestyrelsens) generelle indtryk er, at vi "nok ikke er så ringe endda", men det kan faktisk være svært at vurderer om en rytter reelt bare skal "op på hesten igen" eller om der faktisk kan være hjernerystelse eller alvorligere ting, som vi skal tage med i overvejelserne inden vi drøner videre.

Vi har derfor fået special tilpasset et kursus på ca. 4 timer, hvor førstehjælpsinstruktøren vil fokusere på de situationer, hvor vi pludselig risikerer at skulle håndtere skader på landevejen eller i skoven.

Vi planlægger indledningsvist at gennemføre tre førstehjælpskurser henholdsvis 28. januar, 4. februar og 13. februar fra kl. 18:00 til 22:00.

• Kurserne afholdes i klubhuset på Håndværkervej 10a, 6800 Varde
  • Tilmelding åbner på lørdag den 22/12 kl. 08.00 og foregår via Sportstiming: https://www.sportstiming.dk/event/6045 - det er gratis at deltage!
  • Der vil være plads til 20 kursister på hvert kursus og vi fylder kurserne op efter princippet “først til mølle…”

Kom og få en lærerig og hyggelig aften med klubkammeraterne.

Vel mødt!

Mange hilsner