Januar bestillingsrunde for klubtøj – start 13/1 – slut 25/1

januar 13, 2019 Webmaster

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 13/1. til 25/1 2019 via følgende link til webshop:

Al tøjet er blevet opgraderet med en masse justeringer og forbedringer, og hedder nu ”Race 2.0” og ”Sportivo 2.0”. Pasform og størrelser er det samme som tidligere, men der vil som sædvanlig være mulighed for at prøve størrelser.

For denne runde er der følgende muligheder:

• Mandag 14. januar kl. 16.30 – 17.30
  • Torsdag 17. januar kl. 16.30 – 17.45
  • Fredag 18. januar kl. 16 – 17
  • Lørdag 19. januar kl. 13 – 14

Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker”, men disse er nu justeret, så de består af buks og kort ærmet trøje.

Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

• Pakke 1, Alm. Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 2, Alm. Race 2.0 og Sportivo 2.0 DAME bukser
  • Pakke 4, Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vi håber alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub