Klubtøj

Opdateret 03-01-2016

Varde Cykelklub's cykeltøj

Varde Cykelklub´s klubtøj er designet med vores "guld leopard med rød tunge" logo, som er inspireret af Varde's byvåben.

I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet, og derfor er det så tidsløst at vi kan have et fornuftigt lager af de mest gængse produkter, og vi behøver derfor ikke at være så skrappe med to ordre runder, som tidligere..

Klubtøj - design 2011

Vedr. prøvning af klubtøjet:

Den første tirsdag i måneden vil der være mulighed for at prøve klubtøjet i klubben mellem 20.45 og 21.00.

For børn er mulighed for at prøve tøj om eftermiddagen fra kl. 16.15 til 16.45

Det er KUN i dette tidsrum og denne gene gang om måneden der er mulighed for at prøve. I bedes undlade at kontakte Tommy eller andre fra bestyrelsen for special aftaler, da det ikke vil blive honoreret.

Bestilling og levering af klubtøjet:

Klubtøjet er produceret af XTREME, og de har deres egen hjemmeside, som hedder http://www.konggaard.dk her kan du se mere om deres produkter generelt. Efter opfordring fra flere sider, så har vi løbende udvidet sortimentet, så der også er cykelhandsker, skoovertræk, løse-ærmer samt cykelstrømper.

Vi håber alle ryttere vil anvende klubbens design, både når der trænes og køres løb.

I kan som sagt løbende bestille via >excel klubtøj bestillingsseddel< eller via en almindelig mail med meget konkret og specifik angivelse af model, størrelse og antal af det i ønsker.

Det er IKKE muligt at bestille via telefon. Alt kommunikation vedr. tøjet skal foregå via mail adressen, og der svares ikke dagligt på henvendelserne, så du bedes ikke rykke for svar.

I kan til en hver tid bestille tøjet via bestillingssedlen herunder, som I mailer til klubtoj@vardecykelklub.dk

Bestillingen er bindende både hvad angår størrelser og antal. Der er ingen retur- eller ombytningsret.

Du modtager en mail når Tommy har ekspederet din ordre, og det ligger klar til afhentning.

Hver den første tirsdag i måneden vil tøjet så ligge pakket i klubben med følgeseddel og faktura med oplysninger om hvordan du betaler for tøjet. Det er for din risiko at det ligger til afhentning, så sørg for at få det hentet.

Ved udlevering af tøjet modtager man en følgeseddel og et girokort, hvorefter man indbetaling beløbet. Betaler man over bankforbindelse, så husk at skrive giro nr., navn og hvad det vedrører, så kasserne har en chance for at placere pengene. Det er ikke muligt at betale kontant!

Varde Cykelklubs konto i Sydbank konto 7700 - 1437375. Ved bestilling til børn og unge, skal deres forældre skrive under på bestillingen.