Klubtøj

Varde Cykelklub’s Cykeltøj

Opdateret den 13. januar 2019

Varde Cykelklub´s klubtøj er designet med vores “guld leopard med rød tunge” logo, som er inspireret af Varde’s byvåben. I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet.

Det fastholdes fortsat, men i efteråret 2017 blev det besluttet at opdaterer designet og skifte til ny leverandør, som tilbyder et “online” bestillingssystem, der letter håndteringen og lagerbindingen for klubben.

Det betyder at I skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet, og vi beder alle om at tænke “fremad” så alle får bestilt det I skal bruge, og får det leveret til den tid i forventer. I skal lige være opmærksom på at der er et minimum på 5 styks pr. style, så vi kan ende i den situation at en bestilt vinterjakke i sommer runden måske ikke opnår det antal der skal til for at blive produceret, og I så må vente til næste runde – så alene derfor, så tænkt fremad når I bestiller tøjet.

Der vil fremover være tre ordrerunder, som er planlagt til følgende perioder:

• Forår: Bestillingsperiode: Ultimo januar / Levering: Medio marts
  • Sommer: Bestillingsperiode: Medio maj / Levering: Ultimo august
  • Vinter: Bestillingsperiode: Medio august / Levering: Ultimo oktober

Det nye klubtøj bestilles via et link til vores leverandør, som desværre ændrer sig til hver runde, og derfor kan det ske at nedenstående link er udløbet, eller lukket – derfor beder vi om at I primært følger med på klubbens Facebook gruppe, hvor de nyeste oplysninger vil blive postet

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 13/1. til 25/1 2019 via følgende link til webshop:

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe og via nyhedsopslag på hjemmesiden.

Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker”, men disse er nu justeret, så de består af buks og kort ærmet trøje. Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

• Pakke 1, Alm. Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 2, Alm. Race 2.0 og Sportivo 2.0 DAME bukser
  • Pakke 4, Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vi håber alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub