Klubtøj

Opdateret 15-10-2017

Varde Cykelklub's cykeltøj

Varde Cykelklub´s klubtøj er designet med vores "guld leopard med rød tunge" logo, som er inspireret af Varde's byvåben.

I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet.

Det fastholdes fortsat, men i efteråret 2017, så har vi besluttet at opdaterer designet og skifte til ny leverandør, som tilbyder et "online" bestillingssystem, der letter håndteringen og lagerbindingen for klubben. Det betyder desværre at vores medlemmer skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet. Men vi forventer at der vil være tre eller fire årlige "bestillings slots" på tøjet. Det vil blive kommunikeret ud via vores mailliste og på hjemmesiden samt facebook.

Det nye klubtøj bestilles via dette link -

Link til webshop: http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud sammen med bestillings datoer m.v.

Vi håber det nye tiltag vil komme til at fungere til alles tilfredshed, og glæder os til at vise det nye design på sporene og vejen i 2018.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub