august 19, 2018 Webmaster

Så er der åben for august bestillingsrunden af klubtøj. Der er åben til 1. september for bestilling, således at vi kan forvente at tøjet leveres i oktober. Bemærk, at næste bestillingsrunde først er med forventet levering i medio marts 2019, så det du forventer at skulle bruge til vinteren samt tidlig opstart, det skal bestilles nu.

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 19/8. til 1/9 via følgende link til webshop:

http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/pHHvsKIz9LdbaGkFiaT5wqkaFNaWJWeH

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe, så følg m,ed der.

 

HUSK: Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker” bestående af en trøje, en vindvest og et par korte cykelbukser. Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

  • Pakke 1, Alm. Race Trico, Vindvest og HERRE bukser
  • Pakke 2, Alm. Race Trico, Vindvest og DAME bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo Trico, Vindvest og HERRE bukser
  • Pakke 3, Slimfit Sportivo Trico, Vindvest og DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vi håber alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub

august 7, 2018 Webmaster

Varde Cykelklub laver to kompakte opstartsforløb for nye unge ryttere, som gerne vil prøve
at cykle mountainbike. Du undervises i teknik og håndtering af cyklen og vi gennemfører
forskellige træningselementer, således at du også bliver hurtigere på en cykel. Vi træner
altid tirsdag mellem 17 og 19 og mødes ved klubben på Håndværkervej 10 lidt før afgang.

Forudsætningen for at deltage, er at man er mellem 9 og 16 år. Man skal
møde op med en MTB cykel, hvor gear og bremser virker – og du skal have
en hjelm på! Derfra hjælper vi dig, til at blive en dygtig cykelrytter. De første
gange må du meget gerne tage din mor eller far med, som så kan cykle i
baggrunden, og se hvordan tingene foregår. Det er gratis at deltage 3 gange

1. introdag: TIRSDAG 14/8 – Kl. 17 til 19
2. introdag: TIRSDAG 28/8 – Kl. 17 til 19
Det er “normal” træning hver tirsdag fra 17 til 19, men
på disse to dage er vi opsat til at give nye ekstra opmærksomhed.
Har du spørgsmål  så kontakt Bjarne Juul på 40 74 46 75
eller mail: bjarne.juul@hotmail.com

juli 13, 2018 Webmaster

DGI står bag dette tiltag, hvor der afvikles forskellige distancer i både duatlon og triatlon i og omkring Nysø.

Varde Cykelklub er ikke direkte involveret i afviklingen, men vi ønsker at bakke om med en opfordring til vores medlemmer om at prøve kræfter med formatet. Der er jo en del ryttere i klubben, som har gode erfaringer med Xterra eller Cross-Tri – ikke mindst vores nykårede verdensmester Janni Spangsberg. Svømningen i Nysø er nem, vi kender cykelterrænet godt og det siges at løbet vil foregå på en semi-kuperet rute.

Lad os bakke tiltaget op – medl dig til og læs mere om eventet på https://app.lap.io/event/2018-nysoe-natur-triatlon

juli 4, 2018 Webmaster

MTB Udvalget har sammen med “tovholderne” for de to Harzen ture evalueret årets ture, og på trods af diverse udfordringer med uforudsete prisstigninger og byggerod på hotellet, så er der enighed om at hotellet er godt egnet til klubture som vores.

Derfor er der reserveret hos Harz Romantic igen for 2019.

Det bliver:

  • 9. – 12. Maj for Landevej & MTB C
  • 23. – 26. Maj for MTB A & B

Vi forventer prisen for turen bliver kr. 2000,00 og vi ansøger bestyrelsen om et deltagertilskud på kr. 500,00 pr. medlem – ligesom tidligere.

Tilmeldingen vil blive åbnet den 1. februar 2019

juni 26, 2018 Webmaster

Tak for et rigtig godt forår i Varde Cykelklub, med masser af aktivitet på alle områderne i klubben.

Fantastisk vejr har givet os masser af dejlige træningsaftener og der er god søgning på alle de etablerede hold – både landevej og mountainbike. Det er tilmed lykkedes, at starte et meget velbesøgt MTB-D hold(cykelskole) op, som er blevet en kæmpe succes og har givet bedre dynamik på nogle af de andre MTB hold, som kører. Sidste melding er, at landevej A-holdet er ved at etablere sig igen. Lykkedes det, så er det bare “top dollar”

På lørdag den 30. juni kl. 12.15 holdes fælles sommerafslutning for HELE klubben – der serveres GRATIS grillpølser, brød, Cocio, Sydbank kildevand, sodavand og øl. Dagen startes kl. 10.00 med cykling på alle de respektive hold vi har – kaptajner og holdledere informerer også via FB trænings grupperne. Bak op og mød talstærkt frem minimum Varde Cykelklub tricos, så vi kan få nogle gode flotte klubfotos!

Bemærk: Vi har stadig lidt af det gamle klubtøj endnu – Vi holder sommerudsalg på alt “gammel model klubtøj” denne lørdag, så der gives 50% rabat mens grillen er tændt.

Lørdag den 27. oktober kl. 18.00 afholder vi klubfest for HELE klubben. Det er lykkedes at indgå aftaler på tværs af alle træningsgrupper og tage hensyn til diverse sæson planlægning, så vi håber alle vil bakke op med en tilmelding til en fantastisk klubfest. Læs mere og tilmeldt Jer på online systemet via Sportstiming. https://www.sportstiming.dk/event/5603

Ellers kan vi se tilbage på en fantastisk flot Shimano MTBLiga løb i Varde i starten af juni, og efterfølgende kæmpe succes til Danmarksmesterskaberne i MTB. Klubbens MTB ryttere er i en rivende udvikling, og hvor vi tidligere håbede på en podie placering i “ny og næ” via vores unge og “gamle” ryttere, så begynder vi nu at se at der laves flotte placeringer i mange forskellige klasser. Det er virkelig en sejr for klubben, de enkelte ryttere og en “kadeau” til alle trænere m.v. omkring  MTB afdelingen.

Landevejen kører også som “smurt” – det gode vejr har givet massiv fremmøde på de forskellige hold, og vi kan se tilbage på mange fine kilometer på de smalle dæk. Midt i juni afholdt klubben, for anden gang, Varde Classic, som er et kombinationsløb, hvor der køres måde landevejs motionsløb og et “fladbane” grusvejs løb på MTB. Der er stor konkurrence på landevejen når der skal arrangeres løb, så vi er ganske godt tilfredse med at der deltog ca. 200 i Varde Classic. Tak til de flinke folk, som hjalp med  at få det hele til at fungere.

Selv om vi holder sommerafslutning og den officielle træning altid ligger stille i juli, så trænes der stadig hele sommeren. Følg med på holdenes FB grupper, da det er her de daglige ting kommunikeres ud. 

Efteråret kan kun blive en succes. Hold kæden stram og mød op med gode ben på lørdag og igen i august.

Med venlig hilsen
Varde Cykelklub

juni 26, 2018 Webmaster

Kære alle,

Jeg/vi skylder Jer alle en tak for indsatsen til vores Shimano MTBLiga løb i Varde i starten af juni.

Vores respons og fornemmelse af løbet har været rigtig god, og vi er sat på kalenderen igen til 2019. Datoen bliver den 29. – 30. Juni, og vi kører igen hele pakken med teknik konkurrencer, B&U og nok også motionsløb om lørdagen og XCO løb for de voksne klasser om søndagen. Så book jeres kalender, så vi kan lave et flot løb igen.

Vi har netop afsluttet de sidste ting omkring økonomien, og det er med stor tilfredshed at vi kan konstaterer at kombinationen af Facadepartner som ny sponsor, en fantastisk veldrevet kiosk og et motionsløb med god opbakning og stemning – det samlet har bidraget til et flot resultat på ca. +8000,00. Det er meget flot, og når vi samtidig  ikke rigtig syntes der manglede noget – andet end et par ekstra toiletter måske, så er det hele godkendt.

Tusind tak, og vi ses igen til MTBLiga i Varde i 2019!

Ole Klemmensen,
fmd. MTB Udvalget

juni 18, 2018 Jens Maegaard

Husk der holdes fælles sommerafslutning for HELE klubben lørdag den 30. juni – Dagen startes med cykling på alle de respektive hold “landevej – MTB – MTB-B/U” kl. 10.00 og kl. 12.15 serveres der GRATIS Grillpølser, brød, Cocio, Sydbank kildevand, sodavand og øl.

Selv om vi holder sommerafslutning, trænes der stadig hele sommeren. Følg med på holdenes FB grupper, da det er her de daglige ting kommunikeres ud.

Bemærk: Vi har stadig lidt af det gamle klubtøj endnu – Vi holder sommerudsalg på alt “gammel model klubtøj” denne lørdag, så der gives 50% rabat mens grillen er tændt.

maj 29, 2018 Webmaster

Så er vi klar med beskrivelse og vejledningsvideo til hvordan teknik øvelserne gennemføres i Varde den 9. Juni. Det er vigtigt at forstå, at video’en er et vejledning, og at højde på forhindringer m.v. er beskrevet udførligt i dokumentet!

Vi sætter øvelserne op fredag eftermiddag, så efter kl. 16 vil de være åbne for træning. Vi henstiller til at alle udviser respekt for setuppet og kun anvender området til at træne og blive bedre – ikke til leg og narrestreger!

Teknik området vil foregå ved den runde p-plads ved Hvalen. Det er 400 meter nord for selve eventpladsen..

Der vil lørdag kl 10.30 blive lavet en gennemgang af øvelserne. Dette er den ENESTE officielle gennemgang af øvelserne. Så når du møder til start, så forventes det at du umiddelbart kan starte på øvelserne.

Startrækkefølge bliver således at 1 seedede i hver klasse start først, dette gøres for at der kan holdes præmieoverrækkelse inden det bliver mørkt.  

Det er vigtigt at pointere at video og dokument hører sammen.

PDF Dokument hentes på dette link – Teknik øvelser Shimano liga #3 i Varde 2018

‘Video ses på dette link https://youtu.be/owQWJZ-R8DY

Rigtig god fornøjelse

Varde Cykelklub

maj 26, 2018 Webmaster

Shimano Liga #3 i Varde den 9. – 10. juni i Grusgraven nærmer sig. Ruten bliver hele tiden trimmet og “nurset” så vær opmærksom på at der kan være lidt korrektioner og ændringer. Vi roder lidt med stenfaldet den kommende tid – sandkassen er blevet rettet, så b-linjen kører væk fra a-linjen og det nye techno stykke er gejlet.

Og nu er der også opsat infoskilt på eventpladsen.

maj 20, 2018 Webmaster

Så er der opdaterede informationer vedr. Shimano MTBLiga #3 i Varde. Du kan læse dem på https://www.sportstiming.dk/event/5298

Ruten er lidt kortere end sidste år, men følger generelt samme skabelon. Det er planlagt to officielle rutevisninger, som begge starter fra eventpladsen nord for Nysø (start/mål området) Det er Tirsdag 29/5 Kl. 18:30 og Lørdag den 2/6 11:30

Bemærk at der er mulighed for primitiv campering ved Natur Kultur, men det skal reserveres og bekræftes på forhånd.

Der er også mulighed for at booke plads til team telte, som anvendes af klubber – ikke blot familie telte. Disse bookes også på forhånd. Læs herom i proportionerne på sportstiming.dk under Varde løbet.

HUSK også at vi lørdag afholder motions løb – Facade Partner MTB Race, hvor vi håber mange ryttere, der normalt ikke kører licens, vil bakke os op med en start – og prøve en rigtig fed UCI MTB Rute. – Tilmelding og info finder du på: https://www.sportstiming.dk/event/5556

Vi glæder os til at se dig i Varde den 9. og 10. Juni

Varde Cykelklub